از این تعداد، پنج میلیون و ۲۸۸ هزار و ۲۷۶ بازدید مربوط به جاذبههای تاریخی، شش میلیون و ۳۱۰ هزار و ۹۹۸ بازدید مربوط به جاذبههای طبیعی، ۲ میلیون و ۱۶۶ هزار و ۶۴۱ بازدید مربوط به جاذبههای دستساز، یکمیلیون و ۷۳۳ هزار و ۹۵ بازدید مربوط به جاذبههای مذهبی، سه میلیون و ۱۵۲ هزار و ۵۲ بازدید مربوط به جاذبههای تفریحی، ۴۷۳ هزار و ۵۶۱ بازدید مربوط به جاذبههای فرهنگی، چهارهزار و ۳۱۵ بازدید مربوط به گردشگری سلامت و ۱۵۵ هزار و ۵۴۷ بازدید نیز مربوط به موزههای استان بودند؛ ضمن اینکه در این مدت آمار ۵۶۶ هزار و ۳۵۲ نفر بازدید نیز برای نمایشگاههای دائمی و غیردایمی مربوط به صنایعدستی به ثبت رسید.
متوسط بازدید از هر جاذبه در استان خوزستان حدود ۶۶ هزار و ۲۷ نفر در ایام نوروز بود.
اولین شهر پربازدید شوشتر با ثبت پنج میلیون و ۴۹۷ هزار و ۹۷۸ نفربازدید و دومین شهر نیز دزفول باسهمیلیون و ۶۱۶ هزار و ۹۷۸ نفربازدید بودهاند؛ اندیکا با بازدید یک میلیون ۸۲۷ هزار و ۹۹۸ نفری، ایذه با یک میلیون و ۶۹۳ هزار و ۱۵۰ بازدید و شوش با یکمیلیون و ۴۴۳ هزار و ۴۴۲ نفر بازدید هم در ردههای سوم تا پنجم قرار گرفتند. بندرماهشهر، مسجدسلیمان، لالی، کارون، اندیمشک، بهبهان، اهواز، شادگان، باغملک، امیدیه، باوی، هندیجان، گتوند، رامهرمز و دزپارت نیز در جایگاههای بعدی بیشترین تعداد بازدید قرار گرفتند.
همچنین میزان اقامت گردشگران در اقامتگاههای رسمی، غیررسمی و اضطراری سطح استان در ایام نوروز پنج میلیون و ۸۶۵ هزار و ۶۸۰ نفرشباقامت بود که اشغال ۱۰۰ درصدی ظرفیت هتلها و دیگر تأسیسات اقامتی در این ایام را به همراه داشت.
بنابر این گزارش، حدود ۶۶ درصد از گردشگران در اقامتگاههای غیررسمی، حدود ۳۱ درصد در اقامتگاههای رسمی و حدود چهار درصد نیز در اقامتگاههای اضطراری اقامت کردند. ترددهای ورودی و خروجی و داخلی ثبت شده در جادههای استان ۱۹ میلیون و ۶۷ هزار و ۳۳۵ مورد بود که این رقم نسبت به سال گذشته ۲۲ درصد افزایش داشته است.
منبع: ایسنا