افشین حاتمی با اشاره به اینکه سرقت هر درب منهول، در ابتدا سلامت، جان و مال شهروندان به خطر میافتد و باعث بروز مشکلات در تردد وسایل نقلیه نیز می شود گفت: چنین اقدامی، احتمال سقوط کودکان به درون شبکه فاضلاب را ایجاد کرده و می تواند خسارات جبران ناپذیری را به وجود بیاورد.
وی ادامه داد: همچین با پر شدن منهول از نخاله و زباله، انسداد خطوط و در نتیجه پسزدگی شبکه فاضلاب ایجاد میشود که با گذشت زمان، نیروی انسانی و تجهیزات را مستهلک میکند.
مدیر صنعت آب و فاضلاب کلانشهر اهواز با بیان اینکه انسداد شبکه فاضلاب موجب فرسودگی و ریزش خطوط فاضلاب به دلیل ناپایداری زمین میشود ادامهداد: آبفای اهواز بر اساس وظایف ذاتی، عملیات جایگزینی و نصب درب منهولهای سرقت شده را در اسرع وقت اجرا میکند.
حاتمی با اشاره به هزینههای سنگین ناشی از این سرقتها اظهارکرد: در فصل پاییز حدود ۵۰۰ حوضچه فاضلاب تعمیر و بهسازی و حدود ۲ هزار درب و رینگ جدید جایگزین موارد سرقتی شد که آمار بسیار بالایی است.
وی با بیان اینکه با سرقت درب و رینگ دریچه فاضلاب و جایگزینی مجدد آن شرکت متحمل هزینههای بالایی خواهد شد خاطرنشانکرد: سال گذشته بیش از یک ماه حقوق تمام کارکنان شرکت صرف هزینه خرید درب و رینگ فاضلاب شده است.
وی با اشاره به سرقت هفت هزار و ۵۱۰ درب و رینگ سرقت شده از ابتدای سال تاکنون اظهارکرد: نبود درب و رینگ دریچه فاضلاب در روزهای بارانی بیشتر اهمیت پیدا کرده و مشکلات را دوچندان میکند و پس از هر بارندگی و دفع روان آبها باعث ورود نخالههای ساختمانی و اجسام سخت به درون منهولهای فاضلاب میشود که پس زدگی فاضلاب، بوی تعفن و مشکلات بهداشتی و چهره زشت شهر را به دنبال دارد.
حاتمی افزود: از مردم انتظار داریم در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک و یا سرقتی با شماره تلفن ۱۱۰ پلیس نیروی انتظامی و یا سامانه ارتباط مردمی ۱۲۲ شرکت آب و فاضلاب اهواز تماس گرفته و اطلاع رسانی کنند.
سرقت درب های منهول در اهواز به معضلی جدی تبدیل شده و بارها باعث به خطر افتادن جان کودکان بر اثر سقوط در سامانه فاضلاب شده است.
منبع: ایرنا