میثم ایل اسکندری در این نشست خبری با بیان اینکه دیگر امکان توسعه آرامستان بهشت آباد اهواز وجود ندارد بیان کرد : با توجه به ظرفیت های استفاده شده و اقدامات صورت گرفته برای آرامستان بهشت آباد امکان توسعه این مکان برای دفن متوفیان امکان پذیر نیست و همچنین سازمان محیطزیست نیز دیگر مجوزی برای این کار نمی دهد.
مدیرعامل سازمان آرامستان های شهرداری اهواز ادامه داد: طبق برنامه های شهری و زیست محیطی محل دفن متوفیان باید خارج از شهر بوده که برای مثال می توان به بهشت زهرای تهران اشاره کرد.
ایل اسکندری گفت : امسال نسبت به سال گذشته کمتر از ۲۰۰۰ فوتی داشته ایم که بسیار خوشحال کننده می باشد اما بر اساس پیش بینی ها و کارشناسی های صورت گرفته تا طی دو سه ماه آینده ظرفیت آرامستانهای شهدای انقلاب نیز تکمیل خواهد شد .
وی ادامه داد: به همین منظور شهردار کلانشهر اهواز مبلغ ۶۲۰ میلیارد ریال را جهت مصارف عمرانی و تکمیل پروژه ها در آرامستان فردوس اختصاص داده است و همچنین با پیگیری های شهردار اهواز جاده چهار کیلومتری دسترسی به این آرامستان ها که مورد استفاده شرکت های برق ، نفت و ملی حفاری میباشد با دستور استاندار و مشارکت این شرکت ها تامین اعتبار و آسفالت خواهد شد .
مدیرعامل سازمان آرامستان های شهرداری اهواز با اشاره به اینکه از سال ۱۳۹۹ تا کنون تعرفه های سازمان تغییری نکرده است ، اظهار داشت: بر اساس آمار گرفته شده از میان سایر کلانشهرها هزینه دفن و مزار در اهواز بسیار پایین تر از دیگر کلانشهر های کشور می باشد. که در این زمینه ما در خواست افزایش قیمت ها را داشتیم و با سختی فراوان مورد قبول شورا قرار گرفت ولی تا کنون اعمال نشده است .
ایل اسکندری گفت: در ابتدای حضورمان در این سازمان موضوع تکمیل پروژه یادمان شهید علی هاشمی را دنبال کردیم و به کمک سایر ارگان ها از جمله نفت و گاز اروندان ، فولاد خوزستان و فولاد اکسین و … توانستیم این پروژه را به پایان برسانیم و در ایام محرم نیز هر شب میزبان بیش از ۵ هزار نفر از عزاداران حضرت سیدالشهدا بودیم .