میثم ایل اسکندری ظهار کرد: از سال ۹۵ به بعد رسما آرامستان بهشت آباد، جایی برای توسعه نداشته و در این مدت از حاشیهها و فاصلههای بین قبور استفاده شده و در نهایت در پایان سال ۱۴۰۰ هیچ جایی برای دفن عمومی نداشته است. تنها افرادی که مزار امانتی دارند یا از طریق دو طبقه کردن مزار، اموات خود را در این آرامستان دفن میکنند.
وی افزود: از ابتدای امسال خاکسپاری اموات در فضاهای آرامستان قدیم اهواز در حال انجام است.
رئیس سازمان آرامستان های شهرداری اهواز گفت: در نهایت آرامستان قدیم نیز تا پایان امسال ظرفیت دفن اموات را خواهد داشت بنابراین از ابتدای سال ۱۴۰۲ رسما فضایی برای دفن عمومی در این آرامستان نداریم و زنگ خطر نبود جای تدفین اموات وجود دارد.
ایل اسکندری بیان کرد: در حال حاضر در آرامستان باغ فردوس، ۲۴ قطعه برای دفن اموات آمادهسازی شده و یک قطعه از این قطعات منیز سقف شده است؛ این آرامستان ظرفیت دارد که در یک روز ۴۰ تا ۴۵ نفر در یک قطعه خاکسپاری شوند.
رئیس سازمان آرامستانهای شهرداری اهواز در خصوص استقبال نکردن مردم از آرامستان باغ فردوس گفت: با توجه به سختی مسیر دسترسی به این آرامستان مردم تمایلی به خاکسپاری اموات خود در این آرامستان ندارند.
وی با بیان اینکه اصلاح این جاده ۲۵ تا ۳۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، عنوان کرد: جاده دسترسی این آرامستان مربوط به شرکت نفت و شرکت ملی حفاری است. انبار مرکزی امور مشترکین برق نیز در این مسیر مستقر است بنابراین باید ارگانهایی که در حال استفاده از این جاده هستند، برای رفع مشکلات آن اقدام کنند.
ایل اسکندری گفت: در طرح تفصیلی، آرامستان رسمی اهوار باغ فردوس است؛ قیمت قبر در این آرامستان از کل کشور پایینتر است و اوایل امسال قیمت هر قبر یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان بوده است. تعیین این نرخ به منظور ترغیب مردم برای خاکسپاری اموات خود در آرامستان باغ فردوس است.
منبع: ایرنا