سیدعباس موسوی افزود:این واحدهای تبدیلی و غذایی در زمینه برنجکوبی ، تولید انواع خوراک دام ، طیور و آبزیان بوده و برای راه اندازی آنان ۵۸۰میلیارد ریال تسهیلات بانکی و سهم آورده متقاضیان هزینه شده است.
وی ظرفیت تولیدی این واحدهای تبدیلی و فراوری را ۶۶هزار تُن بیان کرد و افزود: با بهرهبرداری از این واحدها ۷۰ فرصت شغلی جدید ایجاد شده است.
خوزستان با وجود آنکه بزرگترین استان تولیدکننده محصولات اساسی و غذایی است ولی از ناکافی بودن صنایع تبدیلی و فراوری رنج میبرد و به فراخور تولید محصولات اساسی و پایه ، سرمایه گذاری لازم در این بخش صورت نگرفته است.
استان خوزستان با تولیدسالانه ۱۷.۵میلیون تُن محصولات زراعی ، باغی ، فراوردههای دامی ، عسل و شیلات معادل ۱۴درصد کل تولیدات بخش کشاورزی کشور را تامین میکند.
خوزستان حدود یک میلیون و ۲۵۰هزار هکتار اراضی زیرکشت دارد و در صورت زهکشی ، تسطیح اراضی ، تامین آب و ساخت شبکه های آبیاری و سرمایهگذاری در کشتهای گلخانهای ، امکان افزایش سطح زیرکشت تا ۲.۲ میلیون تُن وجود دارد.
منبع: ایرنا