کد شما در این بخش
3

بیش از ۱۱۰۰ عمل کاشت حلزون شنوایی در خوزستان انجام شد

  • کد خبر : 9880
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۲:۵۹
بیش از ۱۱۰۰ عمل کاشت حلزون شنوایی در خوزستان انجام شد
مدیر کل بهزیستی خوزستان با بیان اینکه یک دهه از فعالیت مرکز کاشت حلزون شنوایی استان می گذرد گفت: بیش از ۱۱۰۰ کودک عمل کاشت حلزون شنوایی در استان انجام داده اند و از نعمت شنوایی برخوردار هستند.

مهران کریمیان شنبه در جشن هزارمین کاشت حلزون شنوایی در خوزستان که در سالن اجتماعات اداره کل بهزیستی خوزستان برگزار شد اظهارکرد: موضوع کاشت حلزون یکی از مهمترین پیشرفت‌هایی است که علم پزشکی در چند سال اخیر داشته و با این عمل فرد ناشنوا بعد از عمل و گذراندن دوران توانبخشی گفتاری و شنوایی می تواند به زندگی معمولی بازگردد.

وی افزود: سالانه حدود ۲ تا سه هزار نوزاد مبتلا به ناشنوایی در کشور ما به دنیا می‌آیند که با انجام عمل کاشت حلزون می‌توان آن‌ها را از نعمت شنوایی برخوردار کرد.

۹۵ هزار نفر از خدمات بهزیستی خوزستان بهره‌مند هستند

کریمیان با اشاره به خدمات مختلفی که در حوزه بهزیستی انجام می شود گفت: ۱۳ هزار خانوار در خوزستان از خدمات مستمر و غیر مستمر بهزیستی استفاده می کنند که از این آمار ۹۵ هزار نفر دارای معلولیت‌های مختلف در سامانه بهزیستی ثبت نام کرده و دارای پرونده هستند.

وی با بیان این که در استان خوزستان بیش از ۸۰۰ مرکز غیردولتی دارای مجوز با سازمان بهزیستی همکاری می کنند افزود: از این مراکز ۱۲۰ مرکز شبانه‌روزی از معلولان، سالمندان، افراد آسیب دیده اجتماعی و کودکان بی سرپرست با ظرفیت ارائه خدمات به بیش از پنج هزار نفر، فعالیت می کنند.

۸۶ هزار کودک در خوزستان غربالگری شنوایی شدند

مدیر کل بهزیستی خوزستان با بیان این که ۴۴ پایگاه غربالگری شنوایی تحت نظارت سازمان بهزیستی فعالیت می کنند افرود: در سال گذشته بیش از ۸۶ هزار نوزاد مورد معاینه غربالگری قرار گرفتند که از این تعداد ۶۲۰ نوزاد مشکوک به افت شنوایی بودند.

کریمیان ادامه داد: این نوزادان جهت آزمایش‌های تشخیصی به کلینیک‌های شنوایی سنجی ارجاع داده شدند و از بین آن ها ۱۶۰ کودک دچار قطعی شنوایی تشخیص و به مراکز درمانی شنوایی سنجی معرفی شدند.

وی به اهمیت تشخیص به موقع ناشنوایی در نوزادان اشاره کرد و افزود: این موضوع باعث می شود که در زمان مناسب برای عمل کاشت حلزون اقدام کرد.

مدیرکل بهزیستی خوزستان با اشاره به انجام غربالگری شنوایی در اکثر بیمارستان‌ها استان بیان داشت: هم‌اکنون در ۴۴ زایشگاه خوزستان پایگاه غربالگری شنوایی وجود دارد.

کریمیان ادامه داد: بهزیستی در پرداخت هزینه های کاشت حلزون به افراد نیازمند همکاری می کند که از این نظر نیز در سال گذشته بیش از شش میلیارد و پانصد میلیون ریال هزینه برای کاشت حلزون به خانواده های دارای کودک کم شنوا و یا ناشنوا در استان پرداخت شد.

مدیر کل بهزیستی خوزستان با اشاره به ارایه وسایل کمک توانبخشی شامل سمعک و باطری سمعک به ناشنوایان ادامه داد: در سال گذشته ۲۹ میلیارد ریال به خانواده‌های تحت پوشش بهزیستی و نیازمند کمک شده است.

وی با اشاره به راه اندازی مرکز توانبخشی خانواده و کودک دارای اختلال شنوایی استان بیان‌کرد: هم‌اکنون چهار مرکز برای توانخواهان در خوزستان فعالیت دارند که دو مرکز در اهواز، یک مرکز در دزفول و یک مرکز در آبادان مجوز فعالیت دارند.

سه مرکز کودک و خانواده دارای اختلال شنوایی در خوزستان ایجاد می‌شود

کریمیان گفت: راه اندازی سه مرکز کودک و خانواده و کودک مبتلا به اختلال شنوایی در شهرستان‌های شوش، شوشتر، ایذه در دست اقدام است. همچنین پرداخت مستمری و کمک هزینه دانش آموزان و دانشجویان که دچار مشکلات شنوایی هستند نیز ازجمله خدماتی است که بهزیستی ارایه می دهد.

رییس مرکز کاشت حلزون شنوایی خوزستان نیز در این مراسم با اشاره به این که ما در زمینه آگاهی بخشی و اطلاع رسانی در زمینه عمل کاشت حلزون نیازمند حمایت هستیم گفت: بعنوان یک فرد دانشگاهی کنارسازمان بهزیستی هستیم تا بتوانیم بهترین خدمت را به مردم ارایه دهیم.

دکتر نادر صاکی افزود: مرکز کاشت حلزون خوزستان یکی از منابع معتبر کشور در آموزش و کیفیت است که تیمی متشکل از ۳۷ نفر این خدمت را انجام می دهیم.

صاکی با اشاره به این که موفقیت یک مرکز به استمرار فعالیت های آن بستگی دارد ادامه داد: از این نظر نیاز به حمایت داریم و تلاش کرده ایم این فعالیت را در استان توسعه دهیم چنان که در استان ایلام به مدت سه روز اردو برگزار شد و توانستیم ۲۵ کودک ناشنوا را شناسایی کنیم.

وی افزود: امکان توسعه عمل کاشت حلزون در خوزستان وجود دارد لذا انتظار می رود خدمات مراکز در سن طلایی کاشت به افراد ناشنوا ارایه شود.

رییس مرکز کاشت حلزون شنوایی خوزستان با اشاره به این که سن طلایی کاشت زیر ۲ سالگی است بیان کرد: ما در این رده سنی می توانیم توانمندی کودک را تضمین کنیم و بعد ازآن درصد کمتری از این عمل نتیجه بخش است بنابراین به خانواده ها توصیه می شود از بدو تولد برای شناسایی کودک به مراکز شنوایی سنجی مراجعه کنند.

گفتنی است این جشن با حضور تعدادی از کودکانی که کاشت عمل حلزون شنوایی در مرکز تبسم انجام داده بودند برگزار و از عوامل مرکز کاشت حلزون خوزستان تجلیل شد.

 

منبع: ایرنا

لینک کوتاه : https://sobheahvaz.ir/?p=9880
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها