کد شما در این بخش
2
یوسفی:

تفکیک وزارت راه و شهرسازی در شرایط فعلی با علم مدیریت بحران در تضاد است

  • کد خبر : 3471
  • ۲۸ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۵
تفکیک وزارت راه و شهرسازی در شرایط فعلی با علم مدیریت بحران در تضاد است
یک عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: قطعا این تصمیم درستی نیست که در وسط بحران مسکن به سراغ تغییر ساختار و فرماندهی این حوزه رفته و یک گام عجولانه برای تفکیک وزارت راه و شهرسازی برداشته شود.

مجتبی یوسفی با اشاره به ارائه طرح تفکیک وزارت راه و شهرسازی به هیات رییسه مجلس، بیان کرد: بنده در ابتدای دولت سیزدهم جزء طراحان تفکیک وزارت راه و شهرسازی بودم، اما در زمان فعلی از مخالفان تفکیک این وزارت خانه هستم. وزارت راه و شهرسازی حدود ۲۹ معاون و سازمان مستقل دارد اگر وزیر بخواهد با مسئولان هر یک از این سازمان ها جلسه برگزار کند تقریبا یک ماه طول می کشد تا با مسئول سازمان اول دوباره جلسه برگزار کند.

تصمیمات عجولانه نتیجه مطلوبی ندارد

این عضو کمیسیون عمران مجلس در ادامه با بیان اینکه ادغام وزارت راه و شهرسازی از روز اول کار عجولانه ای بود، اظهار کرد: در آن مقطع بین دولت و مجلس بر سر معرفی یک وزیر و استیضاح وزیر وقت چالشی ایجاد شد و یک شبه این دو وزارتخانه در یک وزارت ادغام شد، آن زمان حتی می‌خواستند وزارت نفت را هم در این وزارتخانه ادغام کنند و اسم آن را وزارت زیربنایی بگذارند. این تصمیم نشان داد که کار عجولانه چه نتیجه ای دارد. امروز هم در حوزه مسکن دچار مشکلات جدی هستیم و هم در حوزه راه با چالش روبرو هستیم. طرح های جامع شهرها دچار عقب ماندگی شده است. در حوزه راه ها نیز با فرسودگی در راه های اصلی مواجه بوده و با بی توجهی به کریدورها موقعیت خاص کشور به عنوان شاهراه حمل و نقل را از دست خواهیم داد.

تفکیک وزارت راه و شهرسازی در این مقطع با علم مدیریت بحران در تضاد است

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: اما علت اینکه بنده امروز با تفکیک این وزارت خانه مخالف هستم این است که گویی در وسط کارزار جنگ به سراغ تغییر ساختار و فرماندهی برویم. این با علم مدیریت بحران در تعارض است.  یک شبه این وزارتخانه ادغام شد و حال نباید یک شبه تفکیک شود. امروز حتی رهن و اجاره مسکن نیز برای مردم آرزو شده است. گرانی مسکن به دنبال عدم ساخت مسکن در دولت قبل و عدم همراهی سیستم بانکی و سازمان برنامه و بودجه برای اجرای کامل قانون جهش تولید مسکن در این دولت برای مردم مشکل آفرین شده است. حال ما در این وضعیت با مشکلاتی که مردم مواجه هستند نباید به دنبال تفکیک وزارت راه و شهرسازی برویم.

باید در آغاز به کار دولت وزارت راه و شهرسازی تفکیک می‌شد

یوسفی در پایان تاکید کرد: ما در روز اول دولت سیزدهم گفتیم دو وزیر معرفی کنید اما کسی توجه نکرد. باید از روز اول آغاز به کار دولت، برای تشکیل دو وزارتخانه با منطق و برنامه ریزی سازوکار تهیه می شد نه اینکه امروز در وسط بحران به سراغ تفکیک این وزارتخانه برویم. تفکیک صرفا یک تابلو نیست، تا ساختار جدید بخواهد جایگزین شود تقریبا دو سال طول می کشد آنگاه عمر مفید دولت به پایان رسیده است. قطعا در شرایط فعلی مخالف تفکیک وزارت راه و شهرسازی هستم.

 

منبع: ایسنا

لینک کوتاه : https://sobheahvaz.ir/?p=3471
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها